Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK

Implantologie

Prodent Dr. Gruia - Clinică la standarde internaționale pentru reabilitări implantologice de cea mai bună calitate.

Pacienții din apropierea Municipiului Câmpina cu nevoi pe partea de implantologie pot beneficia de astfel de servicii, la cele mai ridicate standarde în ceea ce privește tehnologia, echipa de specialiști și materialele folosite, totul aproape de casă.

 

  • 3 sisteme renumite de implanturi
  • Workflow complet digital (CBCT 3D, Cerec, etc.)

 

Experiență și profesionalism


Prodent Dr. Gruia este o clinică dentară care se dezvoltă dinamic si continuu de peste 15 ani încoace, cu peste 10 ani de experiență în domeniul implantologiei orale. Profesionalismul cu care tratează fiecare caz în parte și experiența dată de cele peste 1000 de implanturi inserate a dus la o rată de succes de peste 98%.

 

Workflow complet digital

 

Radiologia digitală și Computer Tomograful 3D (CBCT 3D), Imprimanta 3D- ce permite realizarea ghidurilor implantologice digitale și CEREC-sistemul lider mondial de obținere a lucrărilor ceramice directe ne situează în primele 5% clinici la nivel mondial, ca dotări. Astfel, putem obține o calitate deosebită a serviciilor de implantologie și protetică.

"Împreună cu echipa medicală a cabinetului, am creat o clinică stomatologică în care se îmbină experiența individuală de zeci de ani în practică dentară a generației mature cu energia și dinamismul generației tinere."


Dr. Dan-Gabriel Gruia

 

 

Cu peste 10 ani experiență în implantologie, o rată de succes de 98% și peste 1000 de implanturi inserate, Clinica Prodent Dr. Gruia oferă servicii de excepție, aproape de casă, locuitorilor de pe Valea Prahovei.


Implantul dentar este recomandat deoarece prezintă foarte multe avantaje, iar, de multe ori, este unica soluție pentru protezarea unei edentatii.

Implantul Dentar

Cea mai modernă soluție de înlocuire a unui dinte pierdut

  • Funcțional

Masticația este mult îmbunătățită.

 

  • Estetic

Dantura este completă și arată natural

 

  • Preventiv

Previne retracția oaselor maxilare produsă de lipsa dinților și alte complicații.

  • Confortabil

Nu se simte niciun disconfort ulterior inserării
 

  • Protectiv

Este independent, nu se șlefuiesc și nu pune presiune pe dinții din jur.
 

  • Sigur

Nu mai există teama de a mânca diverse feluri ce au o duritate mai mare.

Clinica ProDent Dr.Gruia îţi pune la dispoziţie cele mai performante implanturi dentare din industrie:

Implanturile ALPHA BIO –

ArtisBiotech – Israel

 

 

Compania producătoare are o experienţă de 30 de ani în domeniu şi a fost preluată de curând de compania Nobel Biocare. Aceste implanturi sunt recomandate în mod special pacienților la care nu se constată anumite particularităţi deosebite ale stării de sănătate locală şi generală.

 

 

 

 

Implanturile MEGAGEN – Korea

 

 

Tehnologie de proiectare avansată. Pe suprafața sa sunt încorporate particule nanomicronice de oxid de calciu, astfel, țesutul osos nu ia contact direct cu implantul, ci cu pelicula de oxid de calciu pe care organismul o va percepe ca fiind proprie.

Implanturile premium nr.1 mondial

NOBEL BIOCARE – Elveţia

 

 

Sunt rezultatul celei mai avansate tehnologii de implantologie orală la momentul actual. Compania Nobel Biocare este liderul mondial in domeniu, cu peste 50 de ani de experienţă.Au o stabilitate excelentă, asigurând osteointegrarea perfectă, regenerarea ţesutului osos ca urmare a implantării şi stabilitatea sa în timp.

 

 

 

Prodent Dr. Gruia

 

Clinică la standarde internaționale pentru reabilitări implantologice de cea mai bună calitate.

 

 

 

 

 

Programează-te acum